Kviknehytta AS samarbeider med flere grunneiere i vårt nærmiljø, og vi kan formidle hyttetomter i Kvikne, eller selge en nøkkelferdig løsning hos en av våre samarbeidspartere.

Kvikne er ei langstrakt bygd som ligger på nordsiden av vannskillet mellom Østerdalen og Trøndelag. Kvikne er snøsikkert og byr på rike muligheter for friluftsaktiviteter i alle årstider. I bygda finnes mer enn 70 fiskevann samt fiskerike elver. På østsiden av dalføret ligger Forelhogna, og på vestsiden finner vi Knudshø; begge områder kjent for sine villreinstammer.

Ønskes ytterligere informasjon om bygda og dens aktiviteter – sjekk bygdas egen infokanal www.kvikne.no

Røstvangen Hyttefelt
Ligger i et stille og fredelig, men sentralt område på Stubsjøens vestside. Feltet består av totalt 28 fullstandard tomter. Det vil være hytter klare for salg våren 2008. For ytterligere informasjon om feltet se www.rostvanglia.no eller deres Facebookside: Røstvanglia hyttegrend

Moenfeltet Hyttefelt 
Hyttefelt med 18 tomter, ligger med storslått utsikt i alle himmelretninger. Et ypperlig utgangspunkt for jakt, fiske og friluftsliv. Ved innkjøring til feltet ved Solvang grendehus, står en informasjonstavle med ytterligere informasjon om feltet. Les mer på deres Facebook-side: Moen hyttefelt

Tørresvangen Hyttefelt
Hyttefelt med 23 nye tomter, samt muligheter for oppgradering på eksisterende tomter. Feltet ligger på Kvikneskogen, Tynset, i et attraktivt hytteområde. Ta kontakt med Marianne Rønning på telefon 952 75 102 for mer informasjon.

Helgesgård Hyttefelt
Sentralt, men allikevel adskilt beliggende hyttefelt på Yset. Feltet består per i dag av totalt 13 fullstandard hytettomter. Feltet er sentralt i forhold til de fleste av bygdas fasiliteter.
Etter anbefaling av Tynset kommune, og i henhold til Kvikne utviklingslags tettstedsutviklingsplan, vurderer grunneier i samarbeid med Kviknehytta AS å omregulere feltet til boligtomter hvis det er tilstrekkelig interesse for dette. Les mer på deres hjemmeside: Helgesgård hyttefelt

Mindre endringer på reguleringsplan kan gjøres. Ta gjerne kontakt hvis dette er av interesse. 

Frankhagen Hyttefelt
Hyttefeltet består av i alt 9 tomter, hvorav 2 er bebygd. Feltet er beliggende i øvre del av Grøtliveien, sentrumsnært og med god utsikt. Feltet er fullstandard og tilrettelagt for vann og kloakk. Ta kontakt med Paul Brandvold på telefon 907 38 786 for mer informasjon.

Kvennbekken Hyttefelt
Beliggende på Yset, Kvikne. Fortetting i eksisterende felt med 11 nye tomter. Allerede noen solgt. Dette er et populært område med oppkjørte skispor rett gjennom feltet. Solrike tomter. Ta kontakt med Arne Ingvar Nymoen på telefon 908 36 231 eller Ingar Frengstad på telefon 909 75 996  for mer informasjon.

Hestehagen Hyttefelt

Hyttefeltet ligger på østsida av Yset, med opparbeidet vei fra Plasseterveien. Felles parkeringsplass inne i området, og strøm på flere punkter. Tilknytningsavgift kommer i tillegg til tomteprisen dersom en vil ha permanent strøm. Det er fullt mulig å ha byggestrøm, uten å bli permanent tilknyttet. Fordelen med dette feltet er at det er kort vei både til sentrum og fil fjells. Samt at det er mindre værhardt enn områdene lenger opp mot fjellet. Ta kontakt med Arne Ingvar Nymoen på telefon 908 36 231 for mer informasjon.

 

Felt under utvikling 
Støa, Estensmoen og Orkelbogen: Beliggende i nærområdet til Orkelbogen friluftssenter. Fortetting i eksisterende felt. 41 nye tomter.

Adresse:
Litjvadmoen
2512 Kvikne

Telefon sentralbord:
62 48 43 10

E-post:
post@kviknehytta.no

Gjermund Rønning:
mobil: 90 66 58 96
e-post: gr@kviknehytta.no

Social Media Icons
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram