Kviknehytta AS ble etablert i 1994 og har siden den gang basert sin produksjon på kvalitet og detaljer fra gammel lokal byggeskikk. Kviknehytta AS har per i dag 9 ansatte. Vi er en mesterbedrift med sentral godkjenning og våtromssertifikat. Dette sammen med allsidig kompetanse gjør at vi kan påta oss en rekke forskjellige oppdrag, som blant annet:

  • Nøkkelferdig leveranser av hus og hytter
  • Generelle tømrer og snekkeroppdrag
  • Grunnarbeid
  • Flislegging
  • Leveranser av bygg i håndlaftet utførelse (hus, hytter, anneks, stabbur, gapahuk o.l.).
  • Det samme sortimentet kan også leveres i stavlaft-utførelse.
  • Benker, bord, blomsterkasser o.l. i grov tømmer-utførelse

Velg oss dersom du ønsker:

  • Trygghet og tilgang på spisskompetanse, personlig service og opplevelsen av å være en prioritert kunde.

Våre Ansatte:

Gjermund Rønning Daglig leder Byggmester

Gjermund har vært ansatt i Kviknehytta siden 2002. Har fagbrev både som landbruksmekaniker og tømrer. Har også mesterbrev i tømrerfaget. Har jobbet som snekker/tømrer siden slutten av 80-tallet.

Alari Kasesalu Tømrer/flislegger

Alari kommer fra Estland, men har vært ansatt i Kviknehytta siden 2008. Han har 4 års utdanning innen stein, flis og tømring.

Hans Ivar Odden, Tømrer

Hans Ivar har vært ansatt i Kviknehytta siden høsten 2013.  Han har 4 års utdanning innen bygg og anlegg, og har fagbrev som tømrer. Han har til sammen 7 års erfaring innen yrket, der han har jobbet med alt fra betong, restaurering, nybygg og lafting.

Geir Atle Bobak, Tømrer

Geir Atle har vært ansatt i Kviknehytta siden juni 2016. Han har jobbet som bonde i 17 år og fant ut at det var på tide å prøve noe nytt.

Leif Roar Børli, tømrer

Leif Roar har vært ansatt i Kviknehytta siden Januar 2001. Han har utdanning som maskinsnekker og har gått ved Gjøvik Tekniske Fagskole Treteknikk. Han har lang erfaring innen faget. Han driver også med lafting.

Ingar Frengstad, Tømrer

Ingar Frengstad har vært ansatt i Kviknehytta siden 2008. Han har jobbet som tømrer/ snekker siden 1973. Han har lang erfaring innen faget. Har arbeidet med det meste innen byggearbeid.

Audun L. Kregnes, Tømrer

Audun har vært ansatt i Kviknehytta siden april 2017.  Han har 2 års utdanning med fagbrev som tømrer.  Han har til sammen 12 års erfaring innen yrket,  der han har jobbet innen lafting, betong, restaurering, flis og snekkerering.

Olve R. Skogli Lærling Tømrer

Olve startet som lærling hos oss i april 2018. Han er en fin og snill gutt som vi gleder oss til å ha i staben vår i maaange år fremover.

Adresse:
Litjvadmoen
2512 Kvikne

Telefon sentralbord:
62 48 43 10

E-post:
post@kviknehytta.no

Gjermund Rønning:
mobil: 90 66 58 96
e-post: gr@kviknehytta.no

Social Media Icons
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram