Kviknehytta AS ble etablert i 1994 og har siden den gang basert sin produksjon på kvalitet og detaljer fra gammel lokal byggeskikk. Kviknehytta AS har per i dag 9 ansatte. Vi er en mesterbedrift med sentral godkjenning og våtromssertifikat. Dette sammen med allsidig kompetanse gjør at vi kan påta oss en rekke forskjellige oppdrag, som blant annet:

  • Nøkkelferdig leveranser av hus og hytter
  • Generelle tømrer og snekkeroppdrag
  • Grunnarbeid
  • Flislegging
  • Leveranser av bygg i håndlaftet utførelse (hus, hytter, anneks, stabbur, gapahuk o.l.).
  • Det samme sortimentet kan også leveres i stavlaft-utførelse.
  • Benker, bord, blomsterkasser o.l. i grov tømmer-utførelse

Velg oss dersom du ønsker:

  • Trygghet og tilgang på spisskompetanse, personlig service og opplevelsen av å være en prioritert kunde.

Våre Ansatte:

Gjermund Rønning Daglig leder Byggmester

Gjermund har vært ansatt i Kviknehytta siden 2002. Har fagbrev både som landbruksmekaniker og tømrer. Har også mesterbrev i tømrerfaget. Har jobbet som snekker/tømrer siden slutten av 80-tallet.

    

Stig Jacobsen

Butikk/lageransvarlig

Stig er en hyggelig kar som kan være behjelpelig med det meste i butikken og lageret. Kjører truck og lastebil, kan derfor stå til tjeneste med vareutlevering hvis det ønskes.

Stig har erfaring fra forskjellige byggvare/butikkutsalg.

Utdannet byggforvalter

Alari Kasesalu Tømrer/flislegger

Alari kommer fra Estland, men har vært ansatt i Kviknehytta siden 2008. Han har 4 års utdanning innen stein, flis og tømring.

Geir Atle Bobak, Tømrer

Geir Atle har vært ansatt i Kviknehytta siden juni 2016. Geir Atle jobber hovedsakelig som lafter men utfører også vanlige snekkeroppdrag. Geir Atle kommer fra Kvikneskogen. Han er utdannet innen landbruk. Han har laftekurs i tillegg til erfaring med snekkerarbeid.   

Leif Roar Børli, tømrer

Leif Roar har vært ansatt i Kviknehytta siden Januar 2001. Han har utdanning som maskinsnekker og har gått ved Gjøvik Tekniske Fagskole Treteknikk. Han har lang erfaring innen faget. Han driver også med lafting.

Ingar Frengstad, Tømrer

Ingar Frengstad har vært ansatt i Kviknehytta siden 2008. Han har jobbet som tømrer/ snekker siden 1973. Han har lang erfaring innen faget. Har arbeidet med det meste innen byggearbeid.

Olve R. Skogli Lærling Tømrer

Olve startet som lærling hos oss i april 2018. Han er en fin og snill gutt som vi gleder oss til å ha i staben vår i maaange år fremover.

Adresse:
Litjvadmoen
2512 Kvikne

Telefon sentralbord:
62 48 43 10

E-post:
post@kviknehytta.no

Gjermund Rønning:
mobil: 90 66 58 96
e-post: gr@kviknehytta.no

Social Media Icons
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram